torsdag 27 november 2008

Region Skåne - vad blir nästa steg?

Vad blir nästa steg är det säkert många som med rätta undrar över.

Personligen är jag ganska övertygad om att nästa steg blir att Region Skåne vilkorslöst och kategoriskt kommer att bevilja asyl och permanent uppehållstillstånd åt alla som gömmer sig olagligen i Skåne.

Vad bygger jag detta resonemanget på?

Jo, regionrådet Anders Åkesson (mp) sa bland annat under debatten på SVT1 den 6/11 att han inte var helt nöjd. Han vill att illegala utlänningar ska få ännu mer. Han vill bredda detta så papperslösa ska kunna få samma vård som vi andra får som betalar för det genom skatter och avgifter. Han nöjer sig alltså inte med att de får kostnadsfri akut sjuk- och tandvård.

Hur gör Region Skåne detta bäst om inte genom att villkorslöst ge dem asyl och PUT?

Sedan vad konsekvenserna blir för samhället förövrigt, det tänker Region Skåne inte ett ögonblick på.

När Region Skåne ändå håller på, varför inte ge alla illegala utlänningar immunitet att begå i stort sett vilka brott som helst som genererar pengar - stölder, narkotikaförsäljning, bankrån, etc - utan att bli dömda och få något straff.

Då skulle väl vänstern och miljöpartiet riktigt mysa. De andra partierna som sossarna, moderaterna, centern, m.fl. likaså.

På så sätt "löser" ju Region Skåne också de papperslösas försörjningsproblem.

Wow! - Vad duktiga Region Skåne är. (ironi)

2 kommentarer:

Dragan Klaric sa...

Bra inlägg bara en kommentar från min sida. Använd aldrig termen papperslösa, gömda, flyktingar och andra ord som etablissemanget och media använder! Använd den korrekta benämningen på dessa människor och det är illegala utlänningar!

Bra arbete fortsätt i samma stil

Hälsningar
Dragan

Johan-Erik sa...

Okej,tack för tipset, Dragan. Jag ska tänka på detta i fortsättningen. :)