onsdag 2 juni 2010

Det som sker mot Israel nu är inget annat än ett lömskt PR-krigDet som sker mot Israel nu är inget annat än ett lömskt PR-krig. Inte nog med att Hamas krigar mot Israel med vapen, man tar även till det allra starkaste vapnet i världen, nämligen media. Med hjälp av media ska aktivister ombord på fartyget hjälpa Hamas att föra krig mot Israel och stjäla mark åt palestinierna. Detta gör man genom att skapa negativ PR mot Israel, med hjälp av lögnpropaganda via massmedia.

Men människor med någorlunda bra förstånd och som har ögon att se med vet vilka som är de onda här. Det är Hamas som för krig mot Israel. Och alla aktivister och demonstranter som hjälper dem är uppenbarligen emot demokrati och mänskliga rättigheter.

För Israel är demokrati!

Islam är däremot diktatur, fascism, totalitär och politisk ideologi som använder religionen för att manipulera med människor (framförallt muslimer men även vänstervridna aktivister och demonstranter är precis lika blåögda), allt för att skapa ett islamiskt världsherravälde.

Får Israel inte lov att försvara sitt land och folk? Varför ska Israel dela med sig av den lilla landyta de har (0,1 %) idag? Eller om vi vänder på det och ställer frågan: Med vilken rätt har palestinierna att stjäla land från Israel? Med vilken rätt har terrororganisationen Hamas att föra krig mot Israel i syfte att stjäla landmassa åt palestinierna?

Egypten har betydligt mer land. Så varför kan inte Egypten ge en liten del av sitt land åt palestinierna istället?

Det är inte rimligt att Israels folk med den lilla landytan de har idag ska dela med sig till palestinierna. Det vore mer rimligt att Israels landyta utökar istället. Israel är inte skyldig landmassa åt palestinierna eller något annat folk. Vill palestinierna ha land så får de ju gå till Egypten istället. Det är mycket mer rimligt, förnuftigt och rättvist.

Inga kommentarer: