måndag 12 januari 2009

Trykkefrihedsselskabet Lars Hedegaards förnuftiga syn på islam
Det viktigaste Lars Hedegaard säger om islam är följande:

Vad skulle man tycka om en skribent på 1930-talet som inte använde mesta av sin tid på att bevaka nazismen? Jag betraktar islam som det största hotet mot vår frihet idag. Islam är ingen religion. Det är en totalitär världsuppfattning, en ideologi som i sig har en religion kan man säga. Islam är en politisk filosofi som är jämförbar med nazism, stalinism och andra kända totalitärer.

Det man ska göra när man studerar islam, är att studera källorna. Studerar man källorna som alltså är koranen, hadit och levnadsbeskrivelser av den s.k. profet, så är det en entydig bild som jag tycker träder fram. Det är kravet om vad de troende ska göra för att komma till paradiset. De ska engagera sig, i Europa och hela världen, med att undertrycka dem som inte tror på eller bekänner sig till profeten. De som inte bekänner sig till profeten ska ha en underordnad ställning.

Och så kan man göra detta genom att utbreda sharian som är den heliga lag, som är en fullständig, ett totalomfattande krav om att reglera/kontrollera allt i livet, hela samhället, hela vår historia, hela vår framtid, hela filosofin och hela vetenskapen.

Den okritiserade islam är ett krav om maktfullkomlighet. Det kan inte vara annat. Islam i sin kärna, det är också därför som jag säger att det inte är en religion, är ett krav om den totala makt i samhället.

Vi vet från andra länder att de s.k. fredliga muslimer, flertalet av dem, stödjer en form av sharia. Det har vi sett i England, Tyskland och Frankrike. Deras ideologi får inte kritiseras, (därför är den en fara för det danska samhället).

Det avgörande är, hur gör de den dagen de kommer till det avgörande beslutet? Kampen!

Det som jag säger är inte att den vanlige muslimen är en skurk. Jag säger att den vanlige muslimen är ett offer precis vi andra är. Det som vi ska satsa på, koncentrera oss på, är makthavarna inom den här ideologin.

Den vanlige muslimen i det danska samhället ska lämna sin ideologi, ansluta sig till oss. Erkänna sig lojal mot den danska historian, det danska språket, den danska kulturen, så kan han bli en del av oss.

Det är inte jag som har förklarat krig, det är andra som har förklarat krig mot oss, eller hur? Det är islam som har angripit väst och som använder olika metoder, en av metoderna som de använder är en massinvandring av folk som de försöker kontrollera.

Vi har ju sett exempel på mord och undertryckelse t ex av kvinnor, s.k. hedersmord. Kvinnor som försöker leva precis som vi andra, försöker få pojkvänner, osv, de blir utsatta för de värsta grymheter.

Det som man ska uppmärksamma, är de metoder som man för krig på inom islam. Det är ju inte först och främst våld, det är inte först och främst bomber, det är inte först och främst halshuggningar. Det är en del av det.

Men den egentliga krigförelsen går till på andra sätt, det är krav om erkännande, t ex duschdraperi.* Det ska tas särskild hänsyn till islamska värden eller muslimska kulturvärden.(*)
Min kommentar: I Sverige har Friskis o Svettis infört särskild gympa för muslimska kvinnor - svenskt apartheid? - kränkning? - diskriminering?
Källor:
Ultrav:s Värld - Flashback - KvP - Sverigedemokratiska bloggen

När muslimska kvinnor har haft heltäckande kläder på sig i offentliga badhallar, har det förekommit att de vägrats att ha detta av hygienska skäl. De har då känt sig kränkta och diskriminerade och anmält händelsen till DO eller gjort en egen stämning mot simhallen/staden på hundratusentals kronor per person. De har då fått skadestånd för att de blivit diskriminerade men dock betydligt lägre belopp än vad som ursprungligen krävdes.
Källor:
GT - KvP - Flashback - BGF

Detta tycker jag är lysande exempel på det Lars Hedegaard tar upp om krigförelsen som ständigt och ihärdigt pågår från islam, att särskilt hänsyn ska tas till islamska värden eller muslimska kulturvärden från alla andra (otrogna) som bor i det västerländska samhället. För muslimer är vi ju mindre värda än dem, eller hur?
Jag tyckte det kunde vara bra för dem som inte kan danska så bra att det finns en översättning på svenska om det viktigaste som Lars Hedegaard säger.

Den här intervjun med Lars Hedegaard uppskattar jag väldigt mycket eftersom han förklarar mycket bra med relativt få ord vad islam verkligen är, vad det innebär och ger även insikten hur väst bör förhålla sig till islam. Den bör ses mer än en gång, gärna 2-3 gånger eller fler gånger. Man uppfattar ju inte allt som sägs första gången.

Intervjun visar inte bara Lars Hedegaards förnuftiga syn på vad islam verkligen är. Den ger oss också insikten om hur vi i väst bör förhålla oss till islam. Vi ska inte alls ha en tolerant hållning till islam.

Väst har idag en mycket tolerant inställning till islam. Vi inbillar oss att islam då kommer att integreras med oss. Det är ett stort misstag som vi i väst gör. Det kommer bara att leda till att vi integreras in i islam istället.

Intervjun visar även hur dansk media är jämfört med svensk media. Det är som dag och natt eller som ljus och mörker. Dansk media är ljuset och svensk media är mörkret.

Dansk media är väldigt öppna och villiga att ställa de rätta frågorna om islam och massinvandringen.

Svensk media är tyvärr raka motsatsen. Slutna, dunkla och motvilliga att ställa de rätta frågorna samt skriva om det i tidningar eller sända på tv.

Svensk media vill helst tysta ner allt som har med islam och massinvandringen till Sverige att göra. Man vill helst sätta munkavle på alla människor som har andra åsikter än dem. Det är därför som PK-tidningar på nätet mörkar och censurerar så väldigt mycket.

Ingen får ifrågasätta och förstöra det politiska etablissemangets och medias kategoriska masskolonisationspolitik. Ingenting får störa och störta masskolonisationen till Sverige. Inte för varje pris!

Inte ens för sanningens skull! Även om Sverige som samhälle skulle störta samman.

Men vad gör detta?

Masskolonisationen till Sverige kanske bara är ytterligare ett verktyg för de rika och mäktiga att söndra det gamla svenska samhället? För att härska ännu mera över alla fattiga och obildade i det nya islamsk-svenska samhället?

Källa:
dr.dk tv - Youtube

1 kommentar:

Anonym sa...

Never to forget, never to forgive to the muslim evil terror. Islam and freedom of speech don´t work. So NO islam in Europe. Watch and read mohammed T-shirt from Sweden at,
http://www.mohammedt-shirt.com
mail: mohammedt-shirt@europe.com
tele: +46735563126