torsdag 8 januari 2009

Varför svensk media så slutet?

Det är mycket märkligt att svensk media beter sig så här slutet och dunkelt likt ett öststatsamhälle som DDR eller gamla kommunistiska Sovjetunionen. Inte vågar skriva om sanningen. Detta leder förstås till att meningsmotståndare får chock efter chock när SD och bloggare då tar upp sanningen istället.

Ser man på Danmark är media där väldigt öppna att skriva om, tala om, diskutera och debattera om frågor som rör invandringen, islam, islamiseringen, etc.

Man kan undra varför just svensk media beter sig så här inbundet och inte dansk media? Eller kanske det inte är så konstigt ändå för Sverige har ju trots allt en väldigt hög invandring idag. Den är faktiskt så hög att det rätta namnet bör vara massinvandring eller masskolonisation.

Med tanke på att den nuvarande svenska masskolonisationen då innebär en ny stor målgrupp för svensk mass-PK-media med alla dess tidningar och TV-kanaler som t ex Expressen, Sydsvenskan, City, TV4 och SVT, så är de helt enkelt tvungna att mörka konsekvenserna av den här masskolonisationen till Sverige för annars kommer de stackarna att förlora sin nya målgrupp att tjäna ytterligare pengar på.

Det är ju inskrivet i socialbidragsnormen att asylsökande får automatiskt tidningsprenumeration på svenska morgontidningar och TV-licensen betald genom socialbidraget.

Dessutom får vi ju inte heller glömma att det faktiskt blir hetare och mer säljande nyheter med den svenska massinvandringen med alla dessa våldtäkter, misshandelfall, personrån, stölder, snatterier mot alla svenskar som vi får på köpet med masskolonisationen till Sverige.

Ännu ett skäl att vi bör fortsätta med masskolonisationen till Sverige. Detta kan kanske vara argument för SSU, Ung Vänster och AFA att använda sig av (sarkasm).

Inspiration till detta inlägg:

Sverigedemokratiska bloggen: "När orden tryter då finns det de som tar till hot och våld!"

2 kommentarer:

Kraxpelax sa...

http://www.newsmill.se/artikel/2008/11/05/om-invandringspolitiken#comment-14175

Det demografiska argumentet att åldersstrukturen nödvändiggör invandring är mycket tvivelaktigt. Förutom våra åldringar kommer vi ju att få försörja en väldig massa arbetslös invandrarungdom, så vad var poängen?

Personligen har jag ingenting alls emot mångkultur, tvärtom ger det hela samhället ett vidvinkelperspektiv som åtminstone jag finner berikande, och som jag tidigare klargjort finner jag det idealt önskvärt med en ickediskriminerande invandringspolitik, låt vara att jag respekterar människor av motsatt åsikt.

Men det är inte moral saken gäller utan brännande ekonomi. Det handlar om invandringens kostnader. Den som grundligast utrett dessa är Jan Ekberg, som gjort beräkningar under alternativa scenarion och visat att kostnaderna mycket starkt beror av klonjunkturen, och vilket scenario har visat sig korrekt? Jo, sämsta tänkbara! Invandringen kostar hela Sverige skjortan, Sverigedemokraterna får rätt i sak, och så enkelt är det, vilket vanligt folk har fullkomligt klart för sig.

Icke så de makthavare, som själva på intet sätt bär kostnaden för sina egna missgrepp men däremot öser skit över det folk som dignar under detsammas börda, framför allt de fattiga, som själva alldeles saknar politisk representration. Invandringsfrågan klargör vad svensk politik egentligen handlar om: en beklämmande dragkamp mellan två högerblock, och frågan om vad som för den fattige infödde svensken är pest och vad som är kolera står i själva verket mycket öppen.

Allt hänger samman! I ett läge närdet politiska etablissemanget mangrant överger de breda folklagren är det oundgängligen nödvändigt att förskaffa sig klarsyn i fråga om de verkliga förhållandena. Då är eftertryck och upprepning av nöden för att människorna äntligen ska börja någonting förstå. Decennier av massinvandring drivs naturligtvis inte alls av makthavarnas idealitet, utan av ett krasst och hänsynslöst klassintresse. Det är de rikas och mäktigas tydliga strategi: söndra och härska. Massinvandringen är huvudinstrumentet härvidlag. Så än en gång, här har ni alla bakgrund och förklaring till alltihop:

http://www.newsmill.se/artikel/2008/09/02/om-de-okande-klyftorna-i-det-svenska-samhallet

---

Bonus 1
Bonus 1

Jag flaggar för min nyöppnande blog med ambition att presentera frispråkigt och intellektuellt högtstående material i skilda ämnen.

http://skyddsrummet2.blogspot.com/

Bonus 2: mina wallpapers.

http://www.wallpapergate.com/author1815.html

http://www.wallpaperbase.com/author/Kraxpelax

http://screenfonds.blogspot.com/

Bonus 3: min poesi.

http://kraxpelax.blogspot.com/

http://poeter.se/poetHome.php?writerId=21077

- Peter Ingestad, Solna

Johan-Erik sa...

Tack för din kommentar, Peter. Det var en intressant tanke att se massinvandringen som ett huvudinstrument för de rika och mäktiga i det svenska samhället att söndra och härska. Jag ser fram emot att läsa din egen blogg om bakgrunden och förklaringen till det hela.