torsdag 16 juli 2009

Geert Wilders intervjuas av sverigefientliga SVT (ur Rapport 20090713)
Geert Wilders kan bli Nederländernas premiärminister

Rekordmånga massimmigrationskritiska politiker tog sig in i nya EU-parlamentet. I Nederländerna har det massimmigrations- och islamkritiska Frihetspartiet PVV under de senaste åren blivit ett av landets största.

Aktuellt har träffat den lysande partiledaren, hjälten och frihetskämpen Geert Wilders, som anser att islam är ett oerhört stort hot mot Europas framtid.

Islam är ett oerhört stort hot mot åsikts- och yttrandefriheten, demokratin, kvinnors rättigheter, mänskliga rättigheter, djurens rättigheter, homosexuellas rättigheter och sist men inte minst, även muslimers rättigheter.

Från Rapport SVT Play 20090713 kl 22:07

* * *

Som vanligt måste kommunist-, socialist- och propaganda-ful-TV:n SVT lögnaktigt påstå att Frihetspartiet PVV är invandrarfientliga och främlingsfientliga, när PVV egentligen är ett massimmigrations- och islamkritiskt frihetsparti.

Det är en stor väsentlig skillnad!

Påstår SVT detta kan de ju lika gärna påstå att Frihetspartiet PVV också är människofientliga. Men vilket politiskt och demokratiskt parti vill vara det? I alla fall inte de partier som räknar med att få några väljare. Så detta visar bara hur fel SVT har, hur mycket de ljuger och förvränger fakta till deras egen och etablissemangets fördel. Allt för massimmigrationen och det mångkulturella samhället som blivit oerhört heligt i Sverige och får absolut inte röras eller ens kostnadssammanställas.

Men SVT:s plan är ju att smutskasta och misskreditera så mycket som möjligt hjältar och frihetskämpar som Geert Wilders, även om mänskliga rättigheter, demokratin, åsikts- och yttrandefriheten skulle hotas av etablissemangets destruktiva politik massimmigrationen, mono- och mångkulturen, islamiseringen och den ökade kriminaliteten med detta.

Varför vill etablissemanget inte vidga sina vyer och se lösningar bortom sin nuvarande politik för att lösa de allvarliga problemen i Sverige?

Massinvandringen, mono- och mångkulturen samt islamiseringen i Sverige får absolut inte hotas, i alla fall inte sålänge etablissemanget har makten.

Men vad skulle SVT:s ledning och det politiska etablissemanget göra när Sverige blir islamistiskt?

Jo, de skulle fly landet som de fega uslingar och landsförrädare som de är.

Mona Sahlin, Lars Ohly, Maria Wetterstrand, Fredrik Reinfeldt, Maud Olofsson, Göran Hägglund, m.fl. politiker i regering och riksdag samt f.d. politiker som varit med om att fördärva landet, kommer vara bland de första som flyr.

* * *

"Jag delar inte dina åsikter men jag är beredd att dö för din rätt att framföra dem." - The Friends of Voltaire (1906) - Evelyn Beatrice Hall.

* * *

"Jag anser att den bästa förutsägelsen är att Sverige kommer att få muslimsk majoritet 2049, så vi vet vart det landet är på väg. - Lars Hedegaard, 12 mars 2009, CBN News (Youtube - watch?v=HaPz7p-1-bk).

* * *

Lars Hedegaard, Trykkefrihedsselskabet Danmark, om islam...

"Jag betraktar islam som det största hotet mot vår frihet idag. Islam ÄR INTE en religion, det är en totalitär världsuppfattning, en ideologi som i sig HAR en religion, kan man säga. Det är en politisk filosofi som är jämförbar med nazism, stalinism och andra kända totalitärer."

Citat: Lars Hedegaard i en TV-intervju i Deadline på DR2.DK, 4 december 2008.

http://www.youtube.com/watch?v=cCyKcxWmYDs

* * *