tisdag 23 juni 2009

Islamisk hjärntvätt av svenska 10-åringar på skola i Trelleborg (var lögn!)
"Torsdagen den 18 Juni sände Skånepartiet i Malmö mellan 08.00-10.0, med Carl P Herslow. Denna radio har öppen telefon. Frekvensen är 90,2.

Ca 20 minuter in på den första timmen ringer det in en ung förtvivlad pappa ifrån Trelleborg som berättar att han fått hem en skrivelse från dotterns skola som tänker införa en muslimsk vecka för fjärdeårs-eleverna ca 3 veckor efter höststarten 09.

Det skall kommas att serveras endast halalmat i matsalen, koranen kommer att studeras, muslinsk historia på schemat och flickorna får gärna ta på sig huvudduk som de haft med sig hemifrån. Olika islamska aktiviteter och föreläsare kommer att dyka upp under veckan och bland annat kommer en imam att lära ut om den islamska läran.

Denne pappa hade vid erhållande av skrivelsen ringt upp rektorn på Östra skolan i Trelleborg och frågat om det kommer en kristen vecka som motvikt mot detta?

Svaret blev att det kunde man inte göra eftersom muslimer är förbjudna att äta oren mat och läsa Bibeln och flickorna fick absolut inte gå ut obeslöjade.

Om denna historia är sann så tror man inte sina ögon och öron.

Att en rektor med sina lärare gör sig skyldiga till smygislamiseringen av vårt land, genom att tillvänja försvarslösa barn till denna fruktansvärda vidskepelse som kallas islam, tycker jag att detta bör undersökas och om det är förenligt med skollagen och svensk grundlag.

Om så är fallet, föreslår jag några andra aktiviteter som också representerar islam, som stening av en kvinna, piskning av en annan kvinna, handavhuggning av en tjuvs hand, ett låtsasgiftermål mellan en-förslagsvis 50-årig lärare och en nioårig flicka på skolan. Ett trevligt kast med flicka från balkong och många andra pittoreska inslag under denna skammens vecka.
Få det bekräftat

Detta måste undersökas snarast och få bekräftat, för att sedan agera lämpligast därefter, delvis att sätta ner foten för detta skamgrepp på vår demokratis baspelare, nämligen våra skolor.
Trelleborgare eller andra med kännedom

Ni som har barn på skolan och som fått skrivelsen, scanna och skicka till Bloggen snarast möjligt.
Övriga läsare, kontakta skolan

Rektor Håkan Gunnarsson
gunnarsson@skola.trelleborg.se

Besöksadress:
Östra förstadsgatan 106
231 32 Trelleborg
Tel. 0410- 733580 / 733581
ostra@skola.trelleborg.se

Östra Skolan

Måtte varenda Trelleborgare resa sig upp och ryta ut sina protester mot detta!

//

Text hämtad från våra vänner på Everykindapeople, kortad, kompletterad och lätt omskriven av Bloggen Politiskt inkorrekt"

Och upplagd på YouTube av den alltid lika strävsamme MXCartoons

/ Johan-Erik

2 kommentarer:

Johan-Erik sa...

Det här är helt chockerande. Det för jävligt och helt oacceptabelt att man nu på fullt allvar, helt synligt och öppet ska islamisera Sverige med början av Skåne som försökskanin.

Att muslimska barn blir hjärntvättade av den här fasansfulla medeltida vidskepelsen är ju ett beslut som ligger på deras muslimska föräldrar.

Men att en skånsk skola ska tvinga svenska barn att bli hjärntvättade av den här totalitära ideologin, är ju något som ligger utanför svenska föräldras beslut. Detta kan absolut inte skolan ha laglig rätt att göra eftersom islam inte är förenlig med våra demokratiska principer.

Därför är det här helt oacceptabelt och jag hoppas verkligen att så många föräldrar som möjligt protesterar och demonstrerar mot detta.

Det är viktigt att göra detta innan den muslimska veckan börjar 3 veckor efter HT2009, enligt uppgifterna från den förtvivlade pappan som ringde in till Skånepartiets närradio.

Skulle den muslimska veckan ändå bli av, uppmanar jag alla svenska föräldrar att INTE låta sin barn gå till skolan under den här veckan.

Ja, kanske detta är ett brott mot skolplikten och skollagen, men vad är inte det andra som skolan gör sig skyldig till?!?

Det är bättre det än att skolan ska tvinga svenska barn att bli hjärntvättade av islam.

Det är tydligen Skåne som ska vara försökskanin av islamiseringen. I Malmö pågår det också islamisering fullt synligt och helt öppet.

En dag nyligen var jag i Malmö och då fick jag till min stora förvåning se en kvinnlig busschafför med slöja på huvudet. Hon var arab och muslim. Jag har inte något alls emot att man anställer en muslimsk kvinna som busschafför men då anser jag att det ska vara svenska regler som ska gälla.

Islamisk slöja eller liknande klädsel ska absolut inte tillåtas i Sverige, varken på arbetsplater eller i det offentliga rummet förövrigt. Jag anser detta eftersom slöjan inte bara är ett klädesplagg vilket som helst, utan det är en symbol för en totalitär ideologi. Ska man tillåta slöja så ska man också tillåta folk att ha på sig nazistiska uniformer och hakkors. Principen är densamma.

Muslimsk vecka har jag dock inte hört talas om i Malmö. Men en skola i Malmö lät ett antal elever åka till Saudiarabien förra året. Det har man inte hört så mycket om sedan dess. Hur har det gått med detta kan man ju undra?

Johan-Erik sa...

En särskild muslimsk vecka på Östra skolan i Trelleborg var tydligen en lögn. Jag hörde på Skånepartiets närradio (via Internet) idag ca 13:30 från Carl P Herslow själv, att någon hade visst undersökt detta närmare. Det fanns ingen pappa med namnet Johan och som skulle ha ett 10-årigt barn som skulle börja i 4:e klass till HT2009. Skolan skall också ha dementerat uppgiften och sagt att de inte alls ska ha en särsklid muslimsk vecka med inslag av halalmat eller att svenska skolflickor skulle klä sig i slöjor. Allt var en lögn! Men det kunde varit sant. För mig skulle det inte alls vara förvånande om det var sant. Det är i alla fall skönt att det inte var sant.