torsdag 18 juni 2009

Bejzat Becirov - Sagoberättaren - Malmö Islamic Center
Bejzat Becirov, Director, Malmö Islamic Centre (5:33): "Europe and european countries have there system and they don´t want to open up to anything new. The immigrants who are coming here have to fit into the european model at any price. The old european system and nothing other than that. We are working for integration and to prove that we who coming from outside have something to contribute."


Vad menar han med "anything new"? Menar han att islam är det nya och Europa är det gamla? Försök inbilla mig det, det lyckas inte. Dra sagan om "Rödluvan och vargen" också när du ändå håller på. Islam, en medeltida vidskepelse som kom till på ca 500-600-talet e.kr., skulle detta vara någonting nytt!!!

"we who coming from outside have something to contribute."

Vad är det som ni har att bidra med? Anlagda bränder på Rosengård, stenkastningar på brandkår, polis och ambulans, olagliga demonstrationer mot DC-matchen i Malmö, 6-8 mars 2009 som urartade till rena kravallerna, skadegörelse och våldsamheter. Detta är vad ni har att bidra med, ingenting annat. Så vitt jag vet så har vi ingen nytta av detta.

Nej du, Bejzat Becirov, du får gå någon annanstans och försöka lura i dina fabler och anekdoter till någon annan. Mig lyckas du inte med det i alla fall.


(6:48): "The whole society must reintegrate."

In your dreams!!!

Detta är pga massimmigrationen på förhållandevis kort tid (20-30 år) det i så fall har blivit så. Om Sverige hade varit mer moderata och försiktiga med invandringen från början. Om svenska politiker som satt i regering och riksdag hade haft en mer förnuftig syn på invandring hade det aldrig blivit sådana stora problem som vi har idag massinvandringen och det mångkulturella samhället, med invandrare som inte vill integreras, som hellre vill följa sharia och jihad framför demokratiska principer, regler och lagar.

Jag skulle våga påstå att invandringen till Sverige har varit helt hysterisk och inte minst destruktiv. Så är det fortfarande. Det är precis som om makthavarna inte har tänkt längre än näsan räcker. Nu när man ser problemen med massinvandringen och det mångkulturella samhället vill man ändå öka på invandringen ännu mer.

Marit Paulsen (FP) sa i en intervju ganska nyligen att Sverige kan ha 200 miljoner invånare. Ja, till ytan skulle kanske Sverige kunna ha det men det är även andra aspekter som man måste ta hänsyn till, ekonomin först och främst, sociala och kulturella effekter, demografins effekter, arbetsmöjligheter, utbildningsmöjligheter.

Nu uttrycker jag mig väldigt vänligt men med det uttalandet borde Marit Paulsen bli inlagd på mentalsjukhus och få vård för en mycket allvarlig sinnessjukdom.

Inga kommentarer: