torsdag 4 juni 2009

Kyrkopressen sysslar med censur!

Kyrkopressen har en artikel på webben om Egyptens massaker på grisar. Jag ska inte berätta direkt om artikeln. Den kan ni själv läsa på deras sida. Det jag vill berätta om är att Kyrkopressen censurerar mina kommentarer som jag skrivet där. Vad är det för mening med att öppna sidan för kommentarer när man ändå censurerar och plockar dem? Nej, hycklare är vad de är. Jag blev så arg så jag skrev ytterligare en kommentar på deras sida. De kan plocka bort den också men jag utgår ifrån att de kommer läsa den innan.

Till Kyrkopressen!

Vad är det för mening med att öppna upp Er sida för kommentarer när ni ändå tar bort dem? Detta ska jag skriva om på min blogg vad ni håller på med. CENSUR i stor skala, är vad det är. När ni censurerar mina kommentarer borde ni även censurera er egen artikel. När ni plockar bort mina kommentarer så plocka även bort er egen artikel om "Egyptens masslakt av grisar obefogad". Hycklare är vad ni är.

Med bästa hälsningar

Johan-ErikDe två kommentarer som jag skrev på Kyrkopressens sida var:

1. I Egypten och andra islamiskt styrda länder är grisen uppenbarligen inte ett djur som man behandlar med respekt oavsett om grisen faktiskt är skapad av samma Gud som skapat oss människor. Detta känner också muslimerna i Egypten mycket väl till. Ändå behandlar man levande grisar som om de redan var döda. Varför? Det är ju inte pga svininfluensan utan mer för att lugna den muslimska befolkningen i Egypten. Grisar har inte blivit smittade av viruset, och det är inte en svininfluensa har man kommit fram till i efterhand. Människor har däremot blivit smittade av viruset men inte skulle vi behandla människor så här. Jo, möjligen i Egypten och annat islamiskt styrt land om det hade gått vägen för dem. I Sverige, Danmark och i många andra länder i Europa är grisen faktiskt helig. Varför det?! Jo, för att grisen har varit föda för våra föräldrar, deras föräldrar och deras föräldrar i sin tur, osv, osv, i flera generationer tillbaka. Utan grisen som föda, särskilt i kalla vinterperioder från generation till generation, skulle många av oss inte levt idag. Grisen är en levande och kännande varelse. Grisen är en individ med olika personligheter precis som vilket annat djur som helst, som hund eller katt. Det finns grisar som man kan få lika tama som en hund. Rent anatomiskt är grisen lika oss människor. Det har tidigare varit artiklar om att människor t.o.m. har kunnat få ett nytt hjärta eller andra organ från just grisen eftersom den är så lik vår egen kropp. Den här grymma grismassakern i Egypten är djurplågeri i stor skala och ett stort hån mot oss i Europa, Danmark och Sverige där vi respekterar och uppskattar grisen väldigt högt. Efter det här kan jag tyvärr inte ha någon som helst respekt för muslimer.

2. Lena Lindström från Djurens Rätt:
Därför kommer de nya dödliga smittorna från djurindustrin
Publicerad: 2009-04-28, Uppdaterad: 2009-04-28

Hur sunt kan det vara att äta en gris som vuxit upp med stress, smärta och magsår i en betongbunker? Svininfluensan har vi fått för att vi tränger ihop våra medvarelser i djurfabriker, där smittor kan spridas på helt nya sätt. Det skriver Lena Lindström från Djurens Rätt.

Läs resten av artikeln på Newsmill.Jag vet inte vad Kyrkopressen har för kriterier men jag kan inte se något kränkande alls i någon av mina kommentarer. I stort sett samma kommentar som i punkt 1 skrev jag också på Nyheter24.se om deras artikel "Se Egyptens brutala grismassaker". Den kommentaren finns kvar.

Kyrkopressen: Egyptens masslakt av grisar obefogad

Se Egyptens brutala grismassaker

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej, Kyrkpressen raderar nog inte inlägg på basen av deras innehåll. Underteckna inläggen med för- och efternamn, så blir de betydligt beständigare!