tisdag 16 juni 2009

Sverige - demokrati eller regim? - det är frågan!

Jag har börjat fundera lite på om det verkligen är demokrati vi har i Sverige när vi dels har ett politiskt etablissemang som hårdnackat och kategoriskt ständigt fortsätter med samma vansinniga politik - massinvandring, mångkultur och kanske islamisering också (eller får vi det på "köpet") - trots att makthavarna både ser, hör och vet att det inte fungerar. De måste ju veta att deras massinvandringspolitik är helt destruktiv.

Samtidigt har vi ett massmedialt etablissemang som håller de styrande politikerna om ryggen, säkert inte för att vara snäll mot dem utan för att media själv tjänar stora pengar på den förda politiken.

Då börjar jag undra om det inte är en massmedial och politisk regim vi har i Sverige? Och då tänker jag på totalitära regimer som t ex Kinas kommunistiska regim eller regimer som vi ser i islamiska länder. Ja, kanske inte som dem för än så länge har vi någon form av åsikts- och yttrandefrihet kvar. Fast hur länge?

Tänk, i en s.k. demokrati som Sverige, har vi kanske inte längre en demokrati, vi har en regim. Och etablissemanget (både det massmediala och politiska) gör allt för att hålla partier som Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna borta från politiken. Precis allt! Alla medel är tillåtna. Även infiltration och smutskastning. Det luktar REGIM lång väg.


Ulf Nilsons krönika: Sverige är ett högfärdigt litet land som borde ta itu med sina problem - Expressen

I Mitt Sverige: Hårda ord i respekterade danska Weekendavisen

Inga kommentarer: