söndag 14 juni 2009

Konferens med Geert Wilders (DR1 TV-Avisen 21:00 - 2009-06-14)
Konferens med Geert Wilders (PVV) i dansk tv, DR1 TV-Avisen den 14 juni 2009 kl 21:00. Bland åskådarna var Karen Jespersen (V), Naser Khader (K) og Henriette Kjær (Konservative).


Caroline Bruun Pedersen (DR): Alligevel var der ikke mange fra andre partier end Dansk Folkeparti der var mødt op, Henriette Kjær fra de konservative var en af de få fra de regeringsbærende partier der viste flaget..

Og hvad så med Naser Khader (K), Karen Jespersen (V)??

DDRs fodsoldater var nødt til at ty til kunstgreb og løgn for at få deres negative vinkel ind...
Ytterligare info om videoklippet finns på Youtube (klicka bara på videon så kommer du dit).Min kommentar:

Geert Wilders är den största hjälten i Europa. Det är eldsjälar som honom som gör livet på jorden värt att leva. Geert Wilders stärker min tro på ett hopp om framtiden, vår framtid! - inte islam och alla muslimer som inte vill ha demokrati, åsikts- och yttrandefrihet. Inte laglösa muslimers framtid heller eller muslimer som bara vill ha sharialagar, som inte vill integreras, utan bara hålla sig till sina egna islamiska och totalitära enklaver.

Han har fullständigt rätt i att yttrandefriheten och friheten i allmänhet är hotad. Han har också rätt i följande citat: "Låt oss inte göra några misstag: Islam har alltid och kommer alltid försöka erövra Väst och Europa."

Inga kommentarer: