torsdag 4 juni 2009

Islam måste betraktas som en stor samhällsrisk!

Vi måste vara ytterst försiktiga med vad vi definierar som religioner, t ex islam som definitivt inte är det. Därför ska islam inte heller inbegripas av religionsfriheten. Muslimer ska ges möjlighet att lämna islam och därmed få stanna. De som vägrar måste lämna landet. Likna detta vid immunförsvaret i våra kroppar som är där för att stoppa inkräktare. Stoppar vi inte islam så kommer ett islamiskt övertagande vara oundviklig och omöjlig att stoppa inom överskådlig framtid.

Vi måste stoppa inflödet av muslimer till hela Europa, Norden och Sverige så fort som möjligt, annars kommer detta få katastrofala följder till slut. Det är jag helt övertygad om.

Islam är inte en religion. Det är en totalitär världsuppfattning, en ideologi som i sig HAR en religion, men det ÄR ABSOLUT INTE en religion. Detta är en väsentlig stor skillnad. Islam är en politisk filosofi som är jämförbar med nazism, stalinism och andra kända totalitärer.

Muslimer sympatiserade med nazism och Hitler under 2:a Världskriget och man sympatiserar med nazism än idag.

Idag har vi religionsfrihet i Sverige och det tycker jag vi ska fortsätta med. Men vi måste vara ytterst försiktiga med vilka ideologier, filosofier och totalitärer som vi definierar som religioner. Islam är INTE en religion, därför ska islam inte heller inbegripas av religionsfriheten i Sverige.

Islam måste avlägsnas från Sverige omedelbart. Fredliga muslimer som bor i Sverige ska ges möjlighet att lämna islam och på så sätt få stanna kvar i landet. Men de muslimer som vägrar lämna islam måste utvisas från Sverige med omedelbar verkan. De måste betraktas som en stor samhällsrisk. Detta kanske låter som rasism och främlingsfientlighet men det är det ABSOLUT INTE. Man kan likna detta med vårt immunförsvar som finns för att stoppa parasiter, virus och bakterier från att ta över våra kroppar. Islam måste avlägsnas för att skydda landet från ett islamiskt och muslimskt övertagande som kommer vara helt oundviklig och omöjlig att stoppa om massinvandringen kategoriskt får fortsätta i samma/ökad takt.

Inga kommentarer: