onsdag 3 juni 2009

Marit Paulsen (fp) vill öka till 200 miljoner invånare i Sverige!

För alla som är intresserad så är här länken till intervjun med Marit Paulsen (fp) där hon pratar om jordbruksstödet inom EU men även om flyktingar på slutet av intervjun.

Marit Paulsen intervjuad i SR den 2 juni 2009

(12:23), säger hon följande: "– Kom nu ihåg att om Sverige blir lika befolkat som Holland så har vi plats till 200 miljoner."

200 MILJONER!!!

Är hon helt rubbad?!

Sverige har idag drygt 9 miljoner invånare och hon menar alltså på fullaste allvar att Sverige har en kapacitet på 200 miljoner invånare. Det är en ökning med 22 gånger mer än vad vi har idag. Det är en ökning på hela 2200 procent!

Vi kanske skulle kunna klara detta till ytan men bara om varje invånare i Sverige ska trängas på ungefär 10 kvadratmeter. Nu kanske jag överdrev lite men alla fattar nog vad jag menar.

Marit Paulsen, det är inte bara ytan som spelar roll. Det är även andra aspekter som ekonomin, kultur, sociala förhållanden, religion, brottslighet, etc, etc. Dagens massinvandring till Sverige har redan skapat stora problem många gånger om med bl.a. en accelererande brottslighet proportionellt med massinvandringen. Det mångkulturella samhällsexperimentet med en ökad segregation och minskad integration, visar även det att det absolut inte fungerar i Sverige.

Alla dessa faktorer och fler där till, spelar väldigt stor roll om ett land kan ta emot fler invandrare och dessutom öka invånarantalet så drastiskt som hon föreslår.

Om det här hade spelats in den 1 april skulle jag tro det här var ett aprilskämt.

Inga kommentarer: