torsdag 12 november 2009

Börjar Sverige bli en diktatur?
Har den politiska och massmediala grupp som kategoriskt vurmar för massimmigrationen i Sverige blivit som en diktatur?

Massimmigrationen FÅR INTE bokföras varje år för varje kommun. Kostnaden FÅR INTE heller sammanställas totalt för hela landet. Massimmigrationen FÅR INTE ifrågasättas och framförallt, den FÅR INTE stoppas.

Kostnaden som varje kommun har med massimmigrationen får ju inte bokföras. Detta fick vi ju erfara när Bromölla kommun ville göra ett mångkulturellt bokslut för nästan 2 år sedan. Kommunen hade beslutat att göra detta för varje år på initiativ från Sverigedemokraterna. Men detta stoppades genast av den socialdemokratiska partiledningen i Stockholm med Marita Ulvskog i spetsen.

Den totala kostnaden för hela landet får inte heller bokföras och sammanställas. Massimmigrationen får inte ifrågasättas, och framförallt, den får absolut INTE stoppas. Hur dåligt det än går så måste den fortsätta till varje pris.

Fast man kan kanske inte heller säga att den politiska och massmediala grupp i Sverige som vurmar så kolossalt mycket för massimmigrationen, det mångkulturella samhället och islamiseringen i Sverige, helt passar in på betydelsen diktatur. För de som styr i Sverige gör det ju inte olagligen.

Men makten är koncentrerad till en politisk och massmedial grupp som alla vurmar för den här destruktiva massimmigrationen och allt vad det innebär med detta. Då tänker jag naturligtvist främst på det politiska etablissemanget och fulmedia.

Etablissemanget har trots allt blivit framröstade genom demokratiska val. Men mig veterligen har de aldrig gått till val med frågor om massimmigration, mångkultur och islamisering. Detta är någonting som svenska folket har fått på "köpet" vare sig vi vill ha det eller inte. Man driver alltså inte dessa frågor specifikt inför ett val men likväl så försvarar man dem blint och kategoriskt när man väl har makten.

Inga kommentarer: