tisdag 25 december 2007

PK-hykleriet har även nått kungahuset!Kungens jultal på
Blågula frågor - vem är det som drar i snöret?Jag har alltid gillat monarkin och framförallt Kung Carl XVI Gustaf mycket pga att han alltid har kunnat säga vad han tycker och tänker. Till exempel på den tiden då han protesterade mot sälslakten i Norge. Det var år 1989 då han var svensk ordförande i Världsnaturfonden och det kan man läsa bland annat om på Susning.nu och Wikipedia.

Men när jag läste om kungens jultal den 25 december 2007 på SVT förändrades tyvärr den bilden. Efter detta får jag tyvärr intrycket av att det inte var hans egna ord utan ett på förhand skrivet manus bara för att blidka PK-hykleriets illvilja.

Allt oftare får man höra kungen tala om invandringen (läs: massinvandringen) och jämföra detta med arbetskraftsinvandringen på 1600-talet. Så man skulle faktiskt kunna tro att kungen numera är köpt bara för att försöka påverka svenska folket att gilla massinvandringen allt mer.

En liten del av kungens tal var dock positivt, t ex om vår gemensamma miljö, de globala miljöhoten och energin. Men det mesta lät mest som rena rama PK-hykleriet, t ex det om invandringen på 1600-talet och jämföra det med dagens massinvandring, samt hur bra det är med kulturberikning (genom massinvandring). Så jag misstänkter att kungen kan ha samma talskrivare som våra "kära" PK-hyklare i riksdagen.

Och varför ska kungen alltid numera tala om invandringen? Varför tar han inte upp den utlovade pensionshöjningen till våra fattigpensionärer?

Den lyser fortfarande med sin frånvaro!

Det talar sitt tydliga språk - hur lite pensionärerna är värda - och hur lite man själv kommer bli värd när man själv blir pensionär.

"Nu, när naturkatastrofer och extrema väderomslag verkar öka, kan vi inte blunda längre. Nu när fler och fler forskare lagt fram klara belägg för att polarisen smälter och floderna torkar ut, måste vi förstå att något håller på att ske med vår jord."

Detta håller jag fullständigt med kungen om eftersom jag själv tycker miljöfrågor är så pass viktiga att vi inte bara kan strunta i de miljöhoten som nalkas mer och mer.

"Det finns ett uttryck som säger att ingen kan göra allt men alla kan göra något. I den insikten ligger räddningen för vår värld."

Jag vill gärna hålla med kungen om att vi alla kan göra något för miljön. Det
låter mycket fint det kungen säger och skulle säkert vara det också om det bara var en helt perfekt värld vi levde i och om alla människor i hela världen vore helt perfekta. Men nu är det inte så och hur många ids göra så mycket idag när hela landet fördärvas inifrån av svenska riksdagspolitiker och svensk PK-media år efter år, val efter val?

Om jag inte har helt fel så äger kungen en stor bilpark av sportbilar. Det om något är ett hot mot miljön, i alla fall när bilarna används. Så då borde väl kungen föregå med gott exempel och göra sig av med sina sportbilar. Han kan ju sälja dem och avsätta pengarna till en fond för miljön.

"Det måste finnas ett sätt att leva sida vid sida i ömsesidig respekt för varandras olikheter. Denna vision bör vi försöka hålla levande."

Detta tycker jag låter slående likt Fredrik Reinfeldts uttalande i samband med det dödshot som en islamsk ledare gjorde mot Lars Vilks pga de publicerade Muhammedteckningar. Kanske kungen och statsministern har samma talskrivare?

I samband med detta hade också statsminister Fredrik Reinfeldt ett slutet möte med islamska representanter i Sverige. Han stängde ju ute media och därmed också svenska folket så vi kan ju i allra högsta grad betrakta detta möte som hemligt också. Vi fick ju aldrig veta exakt vad som sades under mötet.

Under mötet ska han även ha bett om ursäkt för Lars Vilks teckningar av deras älskade pedofilprofet. Även Sveriges ambassadör, Catharina Mempel Kipp, i Damaskus ska ha bett om ursäkt. Men svensk media har hållit tyst trots att jag är mycket säker på att man kände till detta. Om svensk PK-media inte kände till detta så var ju frågan fri i alla fall. Men så vitt jag vet så ställde man aldrig frågan till statsministern, trots att media måste kännt till att nyhetsorganet Syrian Arab News Agency (SANA) rapporterat detta. Källa: SD-Kuriren

Och för PK-ordningens skull, förstås också ett uttalande om invandringen...

"I alla århundraden har Sverige utvecklats genom invandring. Vallonerna, som på 1600-talet byggde upp många av våra bruk och därmed präglade vår tidiga industri är ett exempel. Ett annat är inflödet av konstnärliga talanger från framförallt Frankrike på 1700-talet."

Förr i tiden var det frågan om arbetskraftsinvandring - inte massinvandring och nära på en invasion som idag. Då förde invandringen med sig något gott och konstruktivt också för landet, vilket man inte kan påstå om dagens massinvandring som istället är väldigt destruktiv för Sverige och svenska medborgare.

Men självklart måste kungens jultal ha ett visst innehåll för att blidka den politiskt korrekta sfären i Sverige och de politiskt korrekta partierna och riksdagspolitikerna i regeringen.


Att kungen tar upp massinvandringen idag på det sättet och jämför det flyktigt med vallonerna, är fel och inte hela sanningen. Han nämner till exempel inte om hur många valloner som kom hit på 1600-talet, hur många som stannade och hur lång tidsrymd det handlar om. Han säger inget om hur vallonerna kom hit. De reste ju inte bara till Sverige utan vidare. Till exempel att de skrev anställningskontrakt med nederländska företagare, nämner alltså kungen ingenting om.

Detta visar bara på en sak - att kungen är köpt av regeringen annars kan kanske hovet säga adjö till de ca 100 miljoner kronor man får årligen av svenska staten. Eller kanske kungen och hovet inte kan räkna med någon höjning för år 2008. Talskrivare från regeringen ger förmodligen kungen ett manus vad han ska säga och för det får kungahuset kanske 20 miljoner kronor extra.

Lite fakta om vallonerna: "I Sverige avses med valloner oftast de arbetare knutna till järnindustrin som invandrade till Sverige under första hälften av 1600-talet. De kom från delar av nuv. Belgien och Nordfrankrike som tidvis drabbats av produktionsproblem under det nederländska frihetskriget (1579–1648). Vallonerna skrev anställningskontrakt med nederländska företagare som hade skapat sig positioner inom internationell handel och byggt upp industriella intressen i Sverige. Den mest framstående var Louis De Geer (d.ä.), men även medlemmar av släkten de Besche var viktiga arbetsgivare. I kontraktsvillkoren ingick vissa års anställning i Sverige och därefter rättighet att få familjens återresa betald. Om de valloner som återvände vet man mycket lite, medan däremot de ca 900 personer som stannade i Sverige har studerats tämligen ingående; särskilt gäller detta de yrkesarbetare som överförde kvalificerade arbetsmetoder till ett begränsat antal svenska bruk." Källa: Nationalencyklopedin

Det handlade alltså om ca 900 personer som stannade kvar i Sverige under en period av ca 100 år. Dessutom kom vallonerna till Sverige och gjorde direkt nytta för landet. Det är en avsevärd skillnad från den destruktiva massinvandringen vi har idag av asylsökande som direkt bryter mot asylrätten genom att resa förbi en rad länder för att slutligen komma till Sverige för livslång försörjning. Dessutom tar många sig hit genom att betala smugglare hundratusentals kronor per person för svenska falska pass och resan hit. Samtidigt är det ungefär 35000 pass som anmäls stulna eller borttappade per år. En stor del av dessa kan man misstänka har i själva verket blivit sålda till människosmugglare.

Det är detta som är skillnaden mellan arbetskraftsinvandringen på 1600-talet och dagens massinvandring. Man kan därför inte jämföra detta på det sättet som kungen gör i sitt jultal. 900 personer på 100 hundra år blir alltså 9 personer per år. Idag har vi en massinvandring som är ungefär 10000 gånger fler per år och som inte arbetar utan får till sin försörjning av den kommun man är bosatt i, oftast under hela sitt liv.

Jag kunde inte heller låta bli att reagera på följande uttalande från kungen: "-Ungdomarna i Hammarkullen, Rosengård, Tensta och många andra samhällen, hjälper oss att hålla hoppet om en bättre morgondag levande."

Vad menar kungen? Att stenkastande ungdomar hjälper oss att hålla hoppet om en bättre framtid levande? Och nu lagom till jul och nyår också raketattackerande ungdomar hjälper oss att hålla uppe hoppet? Skojar han?

Det politiskt korrekta hykleriet tycks även nått hela vägen till kungahuset.

Kungen och hans familj lever i en skyddad miljö i sina slott, långt borta från verkligheten, därav detta uttalande. Såvida det inte är någon politiskt korrekt rådgivare (hyklare) som skrivit kungens jultal. För inte får kungen uttala sig om det han verkligen vill för då skulle han ju inte anses vara politiskt korrekt av PK-media och regeringen. Och det skulle få stora rubriker i svenska tidningar och TV-kanaler.

Kungen har uppenbarligen inte någon aning om verkligheten i dessa förorter. Att brandmännen blir attackerade av invandrargäng (nej, jag är inte politiskt korrekt och skriver vad f** jag vill) när brandkåren gör utryckningar till de här invandrartäta områdena, som kungen nämde i sitt tal, för att släcka bränder. Bränder som polisen har mycket starka bevis är anlagda av de här ungdomarna. Är det dessa ungdomar som kungen menar vi ska sätta vår tillit till?


Det är precis som om invandrargängen kallar på brandkåren genom att anlägga bränder. För att sedan kunna sätta igång med sitt helgnöje och kasta sten på brandmännen. De vet att de kan göra detta också ganska oberört utan straff, för många av dem är säkert minderåriga och då kan de inte åtalas. Förmodligen får inte brandmännen ta till vilka metoder som helst för att kunna försvara sig mot dem. Man får uppenbarligen inte spruta vatten på dem med brandslangen annars skulle man säkert gjort detta för länge sen.

Brandkåren måste istället invänta tills polisen anländer innan de kan köra ända fram för att släcka elden. Detta fördröjer släckningsarbetet avsevärt och äventyrar att branden och röken hinner sprida sig ännu mer. Det äventyrar med andra ord att fler människor kan dö.

När polisen gör uttryckning till ett invandrartätt område så måste de alltid ta med sig en extra bil bara för att bevaka ett av fordonen mot skadegörelser.

Jag reagerar också mycket på detta uttalande från kungen: "-Att välkomna förändringen och låta blandningen av kulturer och erfarenheter berika våra liv och vår samhällsgemenskap är vår enda väg framåt, sade kungen."

Så, menar kungen att vi endast kan bli berikade av andra kulturer i världen genom massinvandringen och det mångkulturella experimentet? Ett experiment från våra politiska och mediala PK-hyklare, som både har skapat och fortfarande skapar stora problem för det svenska samhället. Dessutom är det också ett mycket kostsamt experiment. Så kostsam att det redan nu äventyrar välfärdens vara eller icke vara.

Det finns tämligen seriösa uträkningar som visar på kostnader omkring 240 miljarder kronor netto och då är ändå inte alla poster inräknade eftersom dessa inte fanns då kalkylen gjordes år 1999, t ex äldreförsörjningsstödet.
Källa: Blågula Frågor

Menar kungen också att berikning av andra kulturer innebär att vår egen kultur, historia och språk sakta måste dö ut? För det är ju det som håller på att hända i Sverige idag. Det värsta är att de som har makten i Sverige, oavsett regering, låter detta hända. Man till och med uppmuntrar till det genom direkt Sverige- och svenskfientliga uttalanden:

"Det var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige. Det var människor som kom utifrån.", Maud Olofsson, Östra Sörmlands Posten, ÖSP i Trosabygden, november 2007.

"Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.", Fredrik Reinfeldt, besök i Ronna, hösten 2006.

"Jag tror att det lite är det som gör svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommar och sådana töntiga saker.", Mona Sahlin, i tidningen Euroturk, mars 2002.
Källa: Jomshofs blogg - SD-kuriren - Blågula Frågor - DN

Om de hatar Sverige så mycket, varför stannar de då kvar i landet? Jag tycker de kan resa till Antarktis där pingvinerna bor. Där kan temperaturen sjunka ner till minus 70 grader och man ser inte solen på fyra månader.

Nej, berikning av andra kulturer sker allra bäst på ett sätt som inte känns eller är påtvingat uppifrån, som den svenska massinvandringspolitiken till exempel. Alltså när Vi, det svenska folket själv vill berika oss, till exempel genom att resa till andra länder och se, uppleva och smaka på andra kulturer.

När vi köpt med oss saker, kläder och recept från våra resor utomlands. Det är detta som är kulturberikning. Ingenting annat.

Kulturberikning är absolut inte att vi svenskar blir påtvingade kriminalitet till vårt land genom massinvandringen och blir rånade, misshandlade (nästan till döds som jag), våldtagna av invandrare från andra länder.

Så länge detta sker kommer inte jag rösta på de partier som vill fortsätta med massinvandringen och det mångkulturella PK-experimentet, och därmed fortsätta med att fördärva Sverige inifrån. Vårt land som våra svenska förfäder en gång varit med om att bygga upp. Våra förfäder byggde inte upp Sverige för att vi skulle fördärva landet inifrån med hjälp politiska och massmediala medel. Utan det var för att vi skulle vårda landet som vi ärvde och utveckla det till ett bra land att bo, leva och utvecklas i.

Det skulle annars kännas som ett stort svek mot våra förfäder, moder Svea, svenska medborgare och deras framtid i Sverige.

4 kommentarer:

feminix sa...

Bra skrivet! Håller helt med dig!

Johan-Erik sa...

feminix, Tack! Roligt du tyckte det var bra. :)

Holger sa...

Ja man mår så illa av knugens tal. Fy fan. Han bidrar till sin egen undergång.

Johan-Erik sa...

Holger, ja kungens tal talar mycket för att han är köpt, kanske t.o.m. sålt sin själ till PK-hyklarna i svensk media, politiska etablissemanget och regeringen.

Men när han protesterade mot sälslakten då var det bra tyckte jag för då talade han mer ur sitt eget hjärta och med sina egna ord. Det fick förstås också mycket rubriker för media tyckte han lade sig i politiken.

Idag är det utan tvekan ett manus för att passa in på PK-hykleriet som vill ha massinvandring och ett multikulturellt samhälle för deras egen vinnings skull.

Om det sen inte är till gagn för Sverige utan snarare skadar landets ekonomi och sociala gemenskap och identitet bland svenska medborgare, struntar man fullständigt i.