torsdag 6 december 2007

I PK-hyckleriets anda...

Det finns grupper i det svenska samhället som inte ens kan vara stolta över pengarna de får varje månad. Ta fattigpensionärerna som exempel. De har ju blivit utlovade en höjning av sin pension för länge sen, men det lyser fortfarande med sin frånvaro.

Det är inte ovanligt att en fattigpensionär - mot alla odds - ska hanka sig fram på omkring 5000 kronor per månad.

En flykting eller invandrare som får Äldreförsörjningsstöd kan få upp till 10333 kronor skattefritt! Plus läkarvård, tandvård, tidningar, TV samt andra kostnader betalda också.

Är detta rättvisa?

Till skillnad från andra starka grupper i samhället kan INTE pensionärer ta till några maktmedel som strejk. Därför kan de styrande politikerna göra precis som de vill.

En annan svag grupp i samhället som regeringen har gjort försämringar för är arbetslösa. Alliansen sänkte ju som bekant ersättningen för A-kassan samtidigt som man höjde avgiften. Det var liksom kaka på kaka. Samtidigt som detta passade även fackföreningarna på att höja avgiften. Det var en lömsk taktik man tog till från fackföreningarna.

Även om det behövs incitament för att få arbetslösa mer aktiva i sitt jobbsökande, så är det fel att göra både och, tycker jag. Dessutom kan det ju vara svårt att få arbete ändå eftersom det också finns andra faktorer som styr.

Hemlösa räknas också som svaga grupper i samhället eftersom inte de heller har några motmedel att ta till mot överheten, dvs beslutsfattarna i regeringen och riksdagen samt även svensk PK-media.

Men det finns vissa grupper också i samhället som PK-hycklarna ständigt lyssnar på och lyder till punkt och pricka. Det är religiösa grupper, särskillt muslimska ungdomar som blivit bortskämda av det svenska PK-samhället. De kan göra som de vill! De kan bete sig hur de vill! I skolorna och i samhället för övrigt mot vanligt folk. Ta alla personrån och misshandelfall som exempel. Starta bränder och kasta sten mot brandkår och polis är mycket vanligt i det svenska samhället idag från dessa grupper.

Vilken orättvisa i PK-hycklarnas ära!

Inte nog med detta har man i många kommuner "börjat" ge en s.k. introduktionsersättning som ligger långt över den normala socialbidragsnormen åt flyktingar och vissa andra utlänningar (SFS nr: 1992:1068). Utöver den skyhöga introduktionsersättningen kan en familj tjäna 8000 kronor extra per månad utan att ersättningen påverkas det allra minsta.

Allt för att få invandrare och flyktingar att börja arbeta istället för att fastna i ett långvarit socialbidragsberoende. Så långt kan jag kanske hålla med.

Men vad händer om de ändå inte får arbete efter introduktionsersättningen? Får de börja om på en ny period eller kommer de få socialbidrag IGEN? Vad svaret än är så får man betrakta det kolossalt dyra experimentet som misslyckat.

Desutom, är det verkligen nödvändigt att ge så skyhöga introduktionsersättningar? Plus möjligheten att tjäna flera tusen extra per månad och per person utan att ersättningen påverkas.

Varför inte göra detsamma för vanliga socialbidragstagare när det är detta problem man vill komma åt? Ge dem också en möjlighet att tjäna några tusen extra per månad som ett incitament för att komma bort från bidragsberoendet.

Varför skilja på olika grupper i samhället och ge någon grupp mer och större förmåner? Med introduktionsersättning bara avsedd för, just det, flyktingar och invandrare gör man just det. Favoriserar någon grupp!

Om en socialbidragstagare tjänar så mycket som EN ENDA KRONA EXTRA per månad så förminskas socialbidraget med lika stort belopp.

Vilken orättvisa i PK-hyckleriets anda!

Muslimer tycks kunna protestera om vad som helst som faller dem in. Till exempel om muslimska kvinnor INTE får bada med kläderna på i simhallen, så vänder de sig bara till DO och badhuset får betala dryga skadestånd för diskriminering. Trots att DO mycket väl känner till att badhusen har dessa regler av hygieniska skäl. Detta är ju en självklarhet för varje svensk medborgare att man inte bör bada med kläderna på av, just det, hygieniska skäl. Men det är tydligen inte lika självklart för muslimer.

Jag undrar varför? Kan detta bero på att deras "religion" Islam inte har följt med utvecklingen? Att man står kvar på medelåldern för hundratals år sedan?

Muslimernas "Profet" Mohammed var pedofil. Han tog ju en liten flicka som hette Aisha som äkta maka då hon bara var 9 år gammal. Hon var inte ens i puberteten. Detta är pedofili i vår västerländska värld som bygger på kristendomen och straffas med långa fängelsestraff. Ok, kanske inte i Sverige men i andra länder, som t ex USA.

Mohammed dödade också personligen många människor i sin nära omgivning. Islam bygger inte heller på ett missionerande, utan man plundrade och tog värdefulla byten från fredliga människor som inte kunde eller ville kriga.

Allt detta gjorde man i Allah's namn, muslimernas s.k. gud.

Därför vågar jag påstå att deras gud Allah är ett annat namn för Djävulen. Detta har Sir Salman Rushdie också skrivit om i sin bok "Satansverserna".

Så det är alltså i själva verket Satan, "demonernas gud", "den fallna änglen", som muslimerna tyvärr har tagit till sig som sin gud. Det är synd för muslimer i sig är ett bra folk. Det är inte muslimerna som jag riktar min kritik till utan läran islam.

PK-hyklarna i Sverige har också tagit till sig Djävulen som sin gud.

I PK-hykleriets anda!

/Johan-Erik

Länkar: Riksdagen - Blågula frågor - Skånepartiet - Sydsvenskan - TV4 - BRÅ - DO - The Satanic Verses - Riksdagen - Hörby kommun - Expressen

3 kommentarer:

Fröken Sverige sa...

Ja, det är en sorglig framtid man ser växa fram i detta landet...och vad gör Reinfeldt & Co? INGET såklart!

Har lagt till din blogg bland mina länkar. Trodde faktiskt redan jag hade den. :-)Mvh

/FS

Holger sa...

Bra blogg! Förhoppningsvis kommer fler määniskor upptäcka vad som händer genom pajamas-krigare som dig. - Man blir så jäva förbannad på Reinfeldt och dräggen. Är det inte dags för revolution snart?!

Johan-Erik sa...

Holger, kul att du tycker min blogg är bra.

Ja, oavsett vilka det är som sitter i regeringen så fortsätter man tyvärr att köra landet i botten. Och man får väldigt stor hjälp av svensk massmedia, framförallt de som är s.k. politiskt korrekta (PK).

Men jag skulle faktiskt hellre vilja kalla dem för politiskt inkorrekta eftersom man gör allt för att fördärva landet, bara man får fler tidningsprenumerationer och TV-licensbetalare genom massinvandringen. I socialbidraget ingår det nämligen både tidningsprenumeration och TV-licens.

Denna inställningen påverkar förstås också innehållet i svenska nyhetstidningar samt minst även SVT:s nyhetsändningar och rapportage. Kanske det även påverkar andra TV-kanaler som t ex TV4 för det är ju trots allt SVT som styr dagordningen. Och om jag inte har helt fel för mig så får TV4, förutom reklampengar, också en del av licenspengarna.

När det gäller flykting- och invandringspolitiken så får man intrycket av att den nuvarande borgerliga regeringen kanske t.o.m. är ännu värre än den förra socialdemokratiska.

Men så fanns det nog inte heller den asylströmmen, särskillt från Irak, under den förra regeringen. Rätta mig gärna om jag har fel här. Så vi vet ju aldrig om den socialdemokratiska regeringen hade varit lika vettlösa på att ta hit så många asylsökande på en gång som den nuvarande regeringen är.

Obs! Jag skriver hellre asyl- än flyktingströmmen, för alla som söker asyl är inte flyktingar. Av de som uppger att de är flyktingar är det endast ca 5 % som verkligen är det. Det är Migrationsverkets egna uppgifter att det förhåller sig så.

Alliansen vill att varje asylsökande inte få ta mer än 14 dagar vilket är helt orimligt pga mängden asylsökande som kommer hit på en gång. På så kort tid finns det aldrig någon möjlighet för Migrationsverket att kolla om uppgifterna verkligen stämmer som varje asylsökande uppger.

Det är också helt orimligt att Sverige accepterar flyktingsmugglingen som har blivit en miljardindustri av skattefria (svarta) pengar bara i Sverige, genom att ta emot även illegala asylsökande som betalar hundratusentals kronor i sitt hemland, t ex Irak, för falska svenska pass och biljetten hit.

35000 svenska pass har också anmälts som stulna eller borttappade. Frågan är om så många har blivit stulna/borttappade när det finns en stor marknad av falska svenska pass? Alla dessa är kanske inte sålda till flyktingsmugglare, men man kan misstänka att en väldigt stor mängd är det.

Flykting- och invandringspolitiken får aldrig baseras på vem som är rikast i ett land och kan betala smugglare för att komma till Sverige. De som inte kan betala kan aldrig ta sig hit men kanske är de som mest behöver hjälp. Och varför väljer man just Sverige som första asylland när det finns en rad andra länder på kortare avstånd som de också kan söka skydd i precis lika bra? Är det för att Sverige har ett socialt skyddsnät som är oerhört bra och unikt jämfört med andra länder? Då blir följdfrågan också (nu är jag inte politiskt korrekt): Är det för att få livslång försörjning?

Fortsätter varje regering i Sverige köra landet i botten och inte tar sitt ansvar och förändrar inflyttningspolitiken till det bättre, dvs endast godkänner kvotflyktingar samt stryper invandringen, åtminstone tills vi klarat upp situationen, så skulle det inte alls förvåna mig om detta till slut skulle leda till en revolution eller t.o.m. en statskupp som både polis och militär kommer att stödja.

Framförallt polisen borde vara trötta vid det här laget på den här massinvandringspolitiken som varje svensk regering kategoriskt har kört med i mer än 20 år nu. I alla fall polisen måste ju se vilka problem som det blir pga massinvandringen. Även socialarbetare och lärare.

Detta är vad svenska PK-politiker, PK-partier och PK-media måste tänka på i fortsättningen.