onsdag 9 april 2008

RIKSDAGEN: Egyptens ambassadör får ordet på Arabförbundets dag, då spårar det ur på riktigt.

RIKSDAGEN: ”Det har varit mycket fint prat, men vi vill ha handling!” Det är när Egyptens ambassadör Samah Mohamed Sotouhi får ordet som det spårar ur på riktigt. Han har en hel lista med krav till de svenska parlamentarikerna. Han pratar om förolämpande publiceringar och vill att vi ska ”kriminalisera islamofobi”. Han frågar när vi ska ”modernisera” yttrandefrihetslagarna så att internet inte ska kunna underblåsa internationella kriser. Och han undrar varför vi, när vi högtidlighåller minnet av Förintelsen, inte uppmärksammar ”andra förintelser”. Han syftar förstås på palestinierna och påstår att Israels agerande ”liknar nazisternas förbrytelser”.

Det han säger är vansinne, inte bara ett hot utan även destruktivt mot demokratin och yttrandefriheten i Sverige. Varför får han tala i Riksdagen överhuvudtaget?! Är han en folkvald politiker? Tillhör han ett politiskt parti i Sverige? Detta att en ambassadör som representerar islam uppenbarligen har fått tillåtelse att tala i Riksdagen är bara ännu ett steg mot Sveriges islamisering och avskaffandet av demokratin och yttrandefriheten, anser jag.

Källor:
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/artikel_1111527.svd
http://www.riksdagen.se/templates/R_PageExtended____15888.aspx

4 kommentarer:

Fröken Sverige sa...

Skrämmande läsning!!!

Detta kan man tacka den ryggradslöse Dhimmifeldt för. Jag trodde aldrig jag skulle säga detta: Det hade till och med varit bättre med den uppblåsta Persson i Sveriges ledning idag.

SUCK

/FS

Johan-Erik sa...

Ja, jag tror inte heller att Persson skulle göra något så urbota dumt som Dhimmifeldt gjort.

Richard sa...

Ja nu går skam på torra land! Hur kan man upplåta sveriges riksdag till sådant trams. Och hur kan svenska riksdagsmän finna sig att lyssna till detta och inte reagera??!! Usch och FY.
Tack SvD som uppmärksammade idiotin.

Anonym sa...

Egyptens Ambassadör:

Persona non grata
Persona non grata