torsdag 24 april 2008

TV4: Försvaret kan halveras - en gång till!!!

TV4 Anytime 2008-04-23

En mer utförlig version än SVT:s från 2008-04-23.Försvaret halveras IGEN! Flera förband ska läggas ner om regeringen får som den vill, vilket innebär att vi i framtiden kommer att få lita på våra grannländers välvilja att hjälpa oss vid kriser och attacker.

Det är helt vettlöst att lägga ner försvaret ytterligare, anser jag. Med tanke på de förband som makthavarna vill lägga ner nu så är det ganska uppenbart att man bara vill försvara och skydda Stockholmsområdet. Försvar av andra delar av landet är man uppenbarligen inte lika intresserad av att skydda och därför fortsätter man nu att lägga ner förband där.

Sedan har vi ju som bekant också (MASS)INVANDRINGEN som är en stor pengasugare av mångmiljardbelopp som kräver ännu mer pengar nu eftersom det har ÖKAT markant, framförallt från Irak och andra länder från Mellanöstern, genom den ILLEGALA MÄNNISKOSMUGGLINGEN. Invandringen kommer troligen fortsätta att öka i år 2008 och några år/decennier framöver. Till detta behövs ju som bekant pengar - mycket pengar -- ja, MILJARDER!

Som de flesta vet så är INVANDRINGSPOLITIKEN, till skillnad från andra politiska intressen och nödvändiga funktioner i det svenska samhället, en "HELIG KO" som ABSOLUT INTE får röras.

Ja, det är ett faktum att INVANDRINGSPOLITIKEN INTE FÅR RÖRAS. Man får inte ens räkna ut dess kostnader, vilket öppnar för egna spekulationer, uträkningar och beräkningar.

År 1990 kostade invandringen 100 miljarder. År 1999 - 267 miljarder, en ökning med ca 11.5 procent. I år 2008, lär invandringens totala kostnader för hela landet vara uppe i 713 miljarder kronor om det har ökat i samma takt sedan år 1990 och 1999.

267 miljarder kronor år 1999 är som bekant nationalekonomen Lars Janssons uträkningar och då fanns inte ett 40-tal poster med i uträkningen, bland annat Äldreförsörjningsstödet, eftersom det inte fanns då, vilket borde tyda på att 267 MILJARDER kronor år 1999 redan då var i UNDERKANT.


Kan de här destruktiva planerna på att banta ner försvaret ytterligare vara ett sätt att säga: "Ja, vi (regeringen) kommer ändå fortsätta med massinvandringen och då blir Sverige invaderad i alla fall. Så, då kan vi lika gärna banta ner försvaret."

Inga kommentarer: