fredag 19 december 2008

Malmö: Kravallerna på Rosengård fortsätter!HD: Polisen attackerad i Rosengård

Oroligheterna i Malmöstadsdelen Rosengård fortsatte även i natt med bombhot och smällare mot en bensinmack och hemmagjorda slangbomber mot poliserna.

Källa: HD


Min kommentar:

När inte ens polisen kan stå emot kravallerna från de muslimska våldsverkarna på Rosengård innebär att det har övergått till något ännu värre - ett krigstillstånd.

VID KRIG MÅSTE MILITÄREN INGRIPA!

Det spelar ingen roll om ett krig kommer utifrån eller inifrån, det är likväl ett krig. Så nu är det militärens sak att ta över efter polisens misslyckande och lösa detta med mer konkreta och effektiva metoder, alltså med gevär och kulor. Man måste visa dem en gång för alla att de inte får göra det här. Om detta inte görs nu så kommer sådana kravaller från muslimer bara fortsätta och bli ännu värre. Tillslut är det helt oskyldiga människor, boende och förbipasserande, som blir skadade eller t.o.m. dödade av de här muslimerna. Om det inte finns andra alternativ, gäller militärens motto - skjuta för att döda. Och det finns det aldrig i sådana här situationer som har gått helt överstyr och eskalerat till ett krigstillsånd. Här hjälper inte diplomati för det är islamska terrorister vi har att göra med. Den chansen har de dessutom redan förverkat.

Hade nu de här muslimerna accepterat fastighetsägarens beslut och rättighet att säga upp hyreskontraktet med dem för att ha lokalen för annat ändamål, så skulle de säkert kunnat hyra av någon annan fastighetsägare.

Men vem vågar hyra ut till dem nu efter det här?

/ Johan-Erik

Inga kommentarer: