söndag 21 december 2008

Våldsamma upplopp ger vänsterextremister livsnäring?!
Jag har läst i olika tidningar att vänsterextremister gärna tar tillfället i akt och beger sig till Rosengård för att aktivt delta i de här våldsamma upploppen. De tänder bland annat eld på soptunnor. Jag vet inte om detta är sant men det är det säkert, det skulle inte alls förvåna mig i alla fall. Vänsterextremister söker sig gärna till oroligheter, kravaller och bråk ute i samhället, som om detta ger dem livsnäring. Men vänsterextremister har ju sitt ursprung från den revolutionära kommunismen i det forna Sovjet så särskilt förvånande är det inte. Men trots detta så får man ändå kalla kårar för att det fortfarande finns folk, särskilt i Sverige, som är så pass revolutionära i sitt sinne och handlande att de inte bryr sig om att de faktiskt stör och skadar andra människor - de boende och förbipasserande - genom att aktivt delta i de här våldsamma upploppen. I fallet med Rosengård, deltar alltså vänsterextremister mer än gärna i upploppen som muslimska ungdomar aktivt har startat och medvetet fortsätter med, påhejat av de äldre muslimerna?! Eller är det kanske som så att vänsterextremisterna har startat upploppen och så hänger de muslimska ungdomarna på?!
I vilket fall så är det precis lika illa!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=rliMpMWfdZU

detta hanldar inte om vänster eller Afa eller muslimer.

Missnöjet är stort.

Johan-Erik sa...

Jag kollade videon på Youtube. Det där med diskriminering är ett väldigt stort och brett begrepp.

Det beror ju på vad det är för typ av diskriminering och mot vilka de här aktivisterna syftar på som satt upp texten.

Sker det diskriminering i Sverige idag så är det i så fall mot svenskar som ofta får stå ut med det mesta från en hel del av dem som vi en gång har välkomnat från andra länder.

Ex: tillmälen som t ex svennehora, rån, våldtäkter, misshandel, m.m.

När svenskar själva blir diskriminerade av personer ut någon minoritetsgrupp så gäller inte lagen om diskriminering dem.

Detta är diskriminering i sig.

Jag tycker lagen borde vara lika för alla etniska grupper i samhället, såväl majoritetsgrupper som minoritetsgrupper. Såväl svenskar som utlänningar.

Jag anser att svenskar fortfarande är ett mycket tolerant folk, som respekterar människor med olika etnicitet, till skillnad från folk ur vissa etnitiska grupper som inte ens kan respektera svenskar som bor i Sverige. Samt inte kan respektera svenska lagar och regler.