söndag 1 februari 2009

Etablissemangets experiment mot svenska medborgarna

Det som pågår i Sverige är ett EXPERIMENT av PSYKISK och FYSISK tortyr och lidande utan dess like. En del av experimenten har kategoriskt pågått i 20-30 år nu utan någon hänsyn alls till medborgarna, trots fler och fler anmälningar om misshandel, personrån, våldtäkter mot just svenska medborgare.


Detta är experimenten som förnärvarande pågår:

1. Masskolonisationen
2. Mångkultursamhället
3. Islamiseringen
4. Kriminellsamhället
5. Fulmedia (*)
6. Ev. samarbete med HAMAS (Carl Bildt intresserad).

(*) Fulmedia är nyhetstidningar som falskrapporterar om brott som begås av invandrare. Man vilseleder läsarna genom att man får det att framstå som det är svenskar som har begått brotten istället. Detta gör man genom att ljusa och pixla publicerade foton på invandrare som är misstänkta eller dömda för brotten. Man skriver svensk eller svenskar i nyhetsartiklar när det i själva verket är invandrare som har begått brotten.

Se även Rakryggads förklaring här.

Varför gör man det här? Jo, det är för att man inte vill att etablissemangets masskolonisationspolitik ska få sämre PR än vad den redan har. Precis som om den kan få mycket sämre PR? Fulmedia gör detta först och främst för att de tjänar mer pengar på den här politiken, bl a en annan och större målgrupp som de kan sälja prenumerationer och lösnummer till. Det ingår prenumeration på morgontidningar i socialbidraget. Även TV-licensen ingår. Det blir mer säljande nyheter med massinvandringen eftersom brotten ökar, det blir helt nya typer av brott, t ex hedersbrott (balkongknuffarmord och liknande) samt allvarligare och allt grövre brott. När brotten (personrån, misshandel, våldtäkter, m.m.) då övervägande sker mot svenskar, bryr sig däremot inte fulmedia om ett dugg.


Fram till nu har det inte varit mycket som väljarna kunnat göra heller eftersom samtliga partier (s, v, mp, m, fp, c och kd) i riksdagen kategoriskt och hårdnackat följer samma massimmigrationspolitik. De s.k. "sju systrarna" eller "sjuklövern".

Men nu börjar Sverigedemokraterna få allt fler medborgare att inse att det inte kan fortsätta så här längre. SD har därför mycket goda chanser att komma in i riksdagen år 2010, med förhoppningsvis god marginal.


Obs! Listan kommer fyllas på efterhand som det dyker upp fler experiment från etablissemanget, fulmedia samt andra företag.


Har jag glömt något? - skicka ett mail till Johan-Erik

Inga kommentarer: