tisdag 22 januari 2008

"Därför tar vi debatten med sverigedemokraterna"

Sossarna säger man ska byta profil, istället för att som tidigare tiga bort SD så ska man nu ta debatten. Det är säkert bra att S bestämt sig för att ta debatten, men det beror på hur man kommer att göra detta.

Om det kommer att ske på lika vilkor är ytterst viktigt inte bara för SD och S, utan även för demokratin och svenska folket. Jag ställer mig ytterst tveksam till att en debatt med Socialdemokraterna kommer att ske på lika vilkor i Sveriges Television och övriga "politiskt inkorrekta" TV-kanaler.

Om Socialdemokraterna får 99,99 % av mediatiden i SVT och andra svenska PK-kanaler, kan partiet i princip komma med vilka påståenden och anklagelser som helst mot Sverigedemokraterna utan att SD får någon "fair" chans att försvara sig i samma TV-debatt eller nyhetsinslag.

Marita Ulvskog och Mona Sahlin: "Varför placeras just invandrare, flyktingar eller homosexuella i sverigedemokraternas syndabocksroller? Och vilka står på tur: människor med funktionshinder, pensionärer, missbrukare eller folk med fel åsikter?" -
Expressen.se

”Sverigedemokraternas syndabocksroller?!, Vilka står på tur?! Folk med fel åsikter?!"

Var har Marita Ulvskog och Mona Sahlin fått detta från? Det är ju rent struntprat och passar bäst in på att beskriva Socialdemokraterna själva.


De menar väl inte allvar?! Är det så Socialdemokraterna tänkt ta debatten med Sverigedemokraterna?

Förresten, att börja påstå detta nu är att flytta fokus till andra saker än Socialdemokraternas fasansfulla och misslyckade experiment - massinvandringen och multikulturism. Ett experiment som den nuvarande Alliansregeringen forsätter med och t.o.m. gör ännu värre.

Socialdemokraterna kommer förlora långt innan debatten ens har börjat. Det är jag ganska övertygad om.

Om Socialdemokraterna ens ska lyckas hamna på samma nivå som Sverigedemokraterna, måste partiet ha betydligt bättre argument än så. Först måste dock Socialdemokraterna erkänna att den nuvarande invandringspolitiken har totalt misslyckats.


Bara för att nämna ett exempel: Vilken regering har svikit pensionärna? Jo, det var den föregående regeringen med Socialdemokraterna i spetsen. Den utlovade höjningen till alla fattigpensionärer lyser fortfarande med sin frånvaro. Var är dessa miljarder kronor nu månntro? Har pengarna placerats i något annat projekt som är viktigare för Socialdemokraterna. Kan det projektet möjligtvis heta massinvandringen och multikulturism?


Fler citat ur artikeln...och mina kommentarer.

"Vi är tvärtom stolta över vår öppenhet och vårt engagemang i andra. Vi är stolta över att vår röst i världen förtjänar att lyssnas till."

Jaha?! Var finns öppenheten att redovisa massinvandringens kostnader? Kommun för kommun och totalt för hela Sverige skulle jag vilja veta. Visa nu att ni är stolta över öppenheten och engagemanget i andra människor.


"Det Sverige extremhögern vill till har aldrig funnits! Sverige är inte, och har aldrig varit, ett inskränkt främlingsfientligt land som ängsligt vaktar sig självt."

Var har ni läst eller hört detta någonstans? Detta är i alla fall inte vad Sverigedemokraterna vill. Alla kan ta reda på vad SD vill genom att läsa på deras hemsida. Jag försökte ta reda på vad Socialdemokraterna vill genom att ladda ner partiets program från hemsidan. Men det funkade inte! Jag undrar varför? Vill de inte man ska kunna ladda ner deras program? Vad har Socialdemokraterna att dölja?


"Vi är tvärtom stolta över vår öppenhet och vårt engagemang i andra. Vi är stolta över att vår röst i världen förtjänar att lyssnas till. Det är också det Sverige vi vill fortsätta värna."

Jaha?! Är det därför MAS ska spara 80-90 miljoner kronor fram till år 2010? Det är Sossarna som har makten i Malmö. Är ni verkligen stolta över att spara så många miljoner att sjukvården får sämre kvalitet?


"Varför ställer sverigedemokraterna invandringspolitik mot äldreomsorg och jämför kostnader för invandring med kostnader för cancervård?"


SD ställer inte olika grupper eller kostnader mot varandra men kräver att kommunerna börjar ta sitt ansvar och räknar ut inflyttningspolitikens totala omkostnader precis som man gör för andra kostnader som t ex sjukvård, skola och vård.

Detta försökte man göra i Bromölla men vad hände då?

Jo, socialdemokraternas Marita Ulvskog och partiledningen satte sig emot förslaget och stoppade detta kategoriskt. Nu har man gjort en särlösning som innebär att det bara är Integrationskontorets handläggningskostnader på 4 miljoner som behöver redovisas. Resterande gömmer man i kommunens övriga budget på närmare 500 miljoner kronor.


Kristianstadsbladet.se

Inga kommentarer: