måndag 21 januari 2008

Nu ska socialdemokraterna ta debatten med SD!

Socialdemokraterna säger att de nu ska ta debatten med Sverigedemokraterna istället för att som tidigare försöka tiga "ihjäl" dem.


S ska debattera med sd (2008-01-19)Men varför måste man ägna så mycket tid - ja faktiskt åratal - att bara PRATA - om man ska ta debatten med SD eller inte? Varför inte bara göra det? Vad har man varit rädd för i så många år? Att förlora väljare? Det är ju precis detta man har gjort när man INTE har tagit debatten.


Jag har tyvärr lagt märke till att de "politiskt korrekta" partierna i regeringen eller i oppositionen, s.k. etablissemanget, är inte så väldigt intresserade av att fatta beslut som är bäst för Sverige och befolkningen, utan mer vad som är mest populistiskt ur ett massmedialt perspektiv och ger flest väljare.

Är det inte lika självklart att ta debatten med SD som med något annat parti?

Ja, då har vi INTE DEMOKRATI FÖR ALLA i Sverige, eller är den starkt begränsad till en massmedial och politisk etablerad elit som mest består av en hop desperata och "politiskt inkorrekta" och inkompetenta hyklare.

Om det INTE alls fanns några som helst behov bland befolkningen och väljarna för de åsikter som Sverigedemokraterna står för, skulle partiet sannolikt inte heller dykt upp på den politiska arenan.


När nu Socialdemokraterna har beslutat att ta debatten och försöka argumentera mot SD är samma sak som att försöka argumentera mot en uppfattning som större delen av befolkningen delar, även bland invandrare.


"Invandrare röstar på Sverigedemokraterna" (2007-09-12)Även om detta INTE framhävs så ofta och mycket i svensk media förhåller det sig ändå på det viset eftersom inflyttningspolitiken har blivit en starkt tabubelagd fråga.


Dessutom kan ju TV sända vad man vill för att upprätthålla politiskt (in)korrektheten i Sverige, samt få folk att tycka vad som är viktigast (för etablissemanget och svensk PK-media), och hur man ska tycka.

Samtliga som gör allra minsta uttalanden emot etablissemangets nuvarande invandringspolitik, löper också väldigt stor risk att bli kallade för främlingsfientliga och rasister i media, eller hur?


Man löper också väldigt stor risk att bli förföljda, hotade, trakasserade, attackerade, utfrysna från facket, uppsagna från sitt jobb, ja listan kan göras mycket lååååååång.

Varför är det så? Jo, för etablissemanget och massmedia har bestämt sig för att frysa ut alla människor som har en annan uppfattning och andra åsikter om hur en human invandringspolitik ska bedrivas. Precis som om etablissemangets förda invandringspolitik är särskilt human och bra idag?!


Zand lämnar moderaterna i Halmstad (2007-05-11)
Varje dag smugglas 70 irakier in i SverigeUtvisa alla insmugglade - Göran Johansson (s)MFO lägger ner - Intervju med Merit Wager"Malmö känns som ett arabland" - ur SVT Rapport 20070311Visst är det bra att Socialdemokraterna vill ta debatten med Sverigedemokraterna, men det beror förstås på vad man menar med att ta debatten.


Riksdagsledamot vill bojkotta sverigedemokrat (2007-09-20)Posten vägrar dela ut sd-material (2007-11-13)Kommer Sverigedemokraterna få precis lika mycket utrymme i media som Socialdemokraterna kommer att få? Då menar jag inte bara i politiska debatter utan även i nyhetsrapportage och liknande.

Om Socialdemokraterna får 99,999999 % utrymme i media så kan de i princip komma med vilka påståenden och anklagelser som helst mot Sverigedemokraterna i varje nyhetsinslag och debattprogram, utan att SD kommer att få en "fair" chans att försvara sig.

I ett inslag i SVT Rapport den 14/9 2006 får en socialdemokratisk valarbetare från Malmö framföra anklagelser mot Sverigedemokraterna för valfusk. Men SD fick inte medverka och försvara sig mot socialdemokraternas angrepp.
Granskningsnämnden särbehandlar sd (2007-05-24)Om jag inte har helt fel för mig så var anklagelserna att SD lade sina valsedlar bland socialdemokraternas. Men vad har Sverigedemokraterna för val när Socialdemokraterna kategoriskt går in för att rensa bort SD:s valsedlar från vallokalerna?


Socialdemokrat dömd för valfusk mot sd (2007-10-18)
SVT Kulturnyheterna - Aftonbladet - Expo - Expressen - SD Kuriren

Inga kommentarer: