fredag 4 januari 2008

Folkomröstning om invandringen.

Det finns en sida på Internet om en namninsamling för en folkomröstning om den okontrollerade massinvandringen. Och som jag gärna vill tipsa om här på min blogg.

Adressen till sidan är: http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=925

Namninsamlingen startade 17 juni 2007 och 790 personer har redan skrivit på, vilket inte är så konstigt när våra "kära" politiker i regeringen (oavsett vilken) alltid har varit så förbaskat motvilliga till en folkomröstning om en sådan oerhört viktig fråga som (mass)invandringspolitiken, särskillt när den påverkar oss alla så mycket.

I Tyskland hade man ju en folkröstning redan på 80-talet. Vad är svenska politiker rädda för, att resultatet ska bli övervägande emot? Vi har ju ändå inga beslutande folkomröstningar i Sverige, endast rådgivande och regeringen kan ju göra vad man vill ändå. Trots detta är det ändå viktigt att regeringen tar reda på vad folket vill i en specifik fråga, till exempel om (mass)invandringspolitiken.

Att regeringen (oavsett vilken) trots detta inte har gått med på en folkomröstning om invandringspolitiken, visar bara på hur lite man bryr sig om vad den svenska befolkningen tycker. Alla människor, oavsett ursprung, tycker faktiskt det är viktigt med en folkomröstning, detta visar ju namninsamlingen på.

Tänk på att detta bara är en namninsamling om man är för en folkomröstning om den okontrollerade massinvandringen och säger ingenting om man är för eller emot massinvandringen.

1 kommentar:

BAF sa...

Jag tycker absolut att vi skall ha en folkomröstning ang. invandrarfrågan.
Anser Danmark har gjort ett bra val.
BAF